„Iš turkų klubo jokio kontakto nesame sulaukę. Į mus nesikreipė ir M. Pociaus agentas. Martynas kartu su komanda ruošiasi artėjančioms Eurolygos rungtynėms – niekas nesikeičia. Kalbant apskritai apie kitų klubų susidomėjimą mūsų krepšininkais, jei kažkoks pasiūlymas būtų, susėstume su žaidėju ir kalbėtume apie situaciją. Šiuo atveju kalbėtis nėra apie ką, nes jokio pasiūlymo nesame gavę“, – DELFI sakė „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris.

Pats krepšininkas taip pat paneigė kalbas apie galimą jo išvykimą.

„Niekas niekur tikrai nevažiuoja. Aš pats tik vakar perskaičiau šiuos pletkus. Tikrai nežadu nieko palikti ir išvažiuoti“, - sakė M. Pocius.

Primename, kad pirmadienį pasklido gandai apie Europos taurės turnyre rungtyniaujančios „Bešiktaš“ ekipos susidomėjimą M. Pociaus paslaugomis. Po dvejų metų pertraukos į „Žalgirį“ sugrįžęs krepšininkas šį sezoną Eurolygoje per trejas sužaistas rungtynes vidutiniškai pelno po 13 taškų ir atlieka 2 rezultatyvius perdavimus.

Įspūdingą solo pasirodymą lietuvis surengė praėjusios savaitės dvikovoje su Strasbūro SIG, kuomet pataikė 7 iš 9 mestų tritaškių ir surinko 23 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)