M. Pocius per 26 žaidimo minutes pasižymėjo 8 taškais (2/2 dvit., 1/6 trit., 1/2 baudos), atliko rezultatyvų perdavimą, 2 kartus suklydo ir sykį prasižengė.

Nugalėtojus į pergalę vedė 22 taškus surinkęs Novica Veličkovičius (6/7 trit.), Dwightas Hardy (3/5 trit.) pelnė 20, Demarquisas Bostas – 18 taškų.

„Galatasaray“ gretose rezultatyviai rungtyniavo Zoranas Ercegas pelnęs 15 taškų, Vladimiras Micovas įmetė 14, Enderas Arslanas ir Justinas Carteris pridėjo po 11 taškų.

Šiame mače klubo vyriausiajam treneriui Erginui Atamanui ir vėl neatlaikė nervai.

Ketvirtame kėlinyje teisėjui neužfiksavus pražangos prieš E. Atamano auklėtinį Vladimirą Micovą specialistas išbėgo į aikštę ir pradėjo mosuoti rankomis visai šalia teisėjo veido. Ne gana to E. Atamanas plūdo teisėją ne pačiais švelniausiais epitetais.

Už šį išpuolį treneris buvo nubaustas technine pražanga, kuri virto ir diskvalifikacine. E.Atamanas buvo palydėtas į rūbinę, kur komandos pralaimėjimą galėjo pabaigti stebėti nebent per televizorių.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)