Tiesa, M. Kalnietis šiame susitikime težaidė vos 2 minutes pirmojo kėlinio pabaigoje, per kurias niekuo nepasižymėjo. Lietuvis pasitempė kirkšnį ir vėliau padėti saviškiams nebegalėjo, praneša portalas basketnews.lt

Nors teigiama, kad trauma nerimta, abejojama, ar įžaidėjas pasirodys paskutinėse „Pacers“ rungtynėse Orlando „Blue“.

„Pacers“: Joe Youngas 25 (6/12 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai, 4/4 baudos, 5 rez. perd.), Mylesas Turneris 23 taškai.

„Pistons“: Stanley Johnsonas 20 (10 atk. kam.), Sundiata Gainesas ir Darrunas Hilliardas po 14, Spenceris Dinwiddie 11 taškų.

Primename, kad pirmame mače su Majamio „Heat“ klubu (76:92) M. Kalnietis per 21 min. pelnė 6 taškus (3/5 dvitaškiai, 0/1 tritaškis), atliko 8 rezultatyvius perdavimus, 6 kartus suklydo ir 4 sykius prasižengė, o antroje dvikovoje su Orlando „White“ ekipa (76:85) jis per 18 min. surinko 8 taškus (1/5 dvitaškis, 2/4 tritaškiai), atkovojo 3, o perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo ir 1 sykį prasižengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)