Birželio 8-15 ir 17-24 dienomis kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“ susirinks 15-18 metų jaunuoliai, trokštantys pagerinti individualius krepšinio įgūdžius ir tuo pačiu pabandyti laimę išvykti mokytis ir sportuoti į Jungtines Amerikos Valstijas.

„Camp Orion '13“ trenerių štabą sudarys buvęs Vilniaus „Sakalų“ strategas Romualdas Petronis, Vytautas Valiulis – vienas geriausių individualių krepšinio įgūdžių ugdytojų Lietuvoje, Kėdainių „Nevėžio“ trenerio asistentas Tomas Stankevičius bei fizinio parengimo trenerė Eglė Jankauskaitė, šiais metais padėjusi „Aistės-LSU“ komandai prasibrauti į LMKL ketvertuką.

„Stovykla iš kitų išsiskiria tuo, kad joje bus taikomi tiek europietiško, tiek amerikietiško krepšinio darbo metodai. Trenerį Romualdą puikiai pažįstu iš įvairaus amžiaus jaunimo rinktinių – tai tikras profesionalas, europietiškos krepšinio virtuvės žinovas ir darbo su jaunimu specialistas. Su V. Valiuliu prieš gerus dešimt metų konkuravau dėl vietos Lietuvos jaunimo rinktinėse. Vytautas, kaip ir daug kitų šiuo metu Lietuvos nacionalinei vyrų rinktinei atstovaujančių krepšininkų žaidė NCAA, iš kur ir perėmė amerikietišką darbo metodiką su jaunaisiais krepšininkais. Manau, kad stovykloje jie sudarys puikų tandemą kartu su kitais treneriais, todėl kiekvienas dalyvis išvažiuos iš stovyklos stipriai patobulėjęs ir taktiškai, ir individualiai“ – teigė rinktinės įžaidėjas.

Profesionaliam darbui ir maksimaliam atsistatymui „Karpynė“ yra ideali vieta. Kaimo turizmo sodyboje įrengta moderni krepšinio bazė, lauko krepšinio aikštelė, treniruoklių salė, lauko ir vidaus baseinai, bėgiojimo takeliai, pirtys ir kt. Stovyklautojai valgys sodyboje įsikūrusiame restorane tris kartus per dieną. Kiekvienas iš jų gaus stovyklos aprangą bei stovyklos metu sukurtą individualų video.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją