„Gali nuskambėti keistai, bet pagal žaidimą aš džiaugiuosi rungtynių baigtimi. Per savo 30 metų trenerio karjerą nesu matęs, kad tokios svarbos rungtynėse kas nors leistų varžovams puolime atkovoti 25 kamuolius“, – po nesėkmės pareiškė milaniečių vyriausiasis treneris Jasminas Repeša.

Apskritai kovą po krepšiais „Emporio Armani“ pralaimėjo 30:46, nors sudėtyje turėjo tiek Stanko Baračą (217 cm), tiek Milaną Mačvaną (206 cm), tiek Jamelą McCleaną (203 cm).

Iš Eurolygos iškritę Italijos milijonieriai svajoja užlipti į Europos taurės turnyro viršūnę, tačiau juos nuolat stabdo traumos.

„Jau 20 dienų kartoju, kad esame kritinėje situacijoje, praradome daug žaidėjų, tad kai kurie, kaip M. Kalnietis, žaidžia daug, nes nėra alternatyvų“, – galvą kraipė „Emporio Armani“ strategas.

Mažas traumeles išsigydęs 29-erių gynėjas iš Lietuvos antradienio vakarą ant parketo praleido 24 minutes, per kurias surinko 16 taškų ir buvo rezultatyviausias savo komandos žaidėjas.

Mūsiškis pataikė 4 dvitaškius iš 6, 2 tritaškius iš 3 ir 2 baudas iš 2, atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 4 ir užsidirbo 2 pražangas bei surinko 23 naudingumo balus.

Tačiau jam talkinti turėję gynėjai Krunoslavas Simonas ir Charlesas Jenkinsas mačą dėl traumų turėjo stebėti nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

„10 taškų – didelis Trento komandos pranašumas, bet mūsų laukia dar 40 minučių. Savo gretose jau turėsime ir Simoną, ir Jenkinsą, todėl tikiuosi, kad sugebėsime tinkamai pasiruošti ir pasiekti tai ko trokštame“, – vylėsi J. Repeša.

Atsakomoji ekipų akistata įvyks kovo 23 dieną Milane.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)