22-ejų metų snaiperis rungtynes pradėjo starto penkete ir ant parketo iš viso praleido 23 minutes. Per šį laiką olimpinės Lietuvos rinktinės narys pelnė 14 taškų (4/4 dvit., 1/2 trit., 3/4 baud. met.), atkovojo ir prarado po 2 kamuolius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Be to, 198 cm ūgio kaunietis dar 3 sykius pažeidė taisykles, pats išprovokavo 6 varžovų pražangas ir iš viso surinko 17 naudingumo balų.

Už jį rezultatyvesnis buvo tik aukštaūgis Franas Vasquezas, surinkęs 17 taškų. Tuo metu Manresos ekipoje geriausiai su 18 pelnytų taškų pasirodė Scottas Suggsas.

Tuo metu Obradoiro „Rio Natura Monbus“ klubas, kurio garbę gina kitas lietuvis Eimantas Bendžius, Argentinoje 80:68 įveikė vietos „Bahia Weber“ krepšininkus.

26-erių metų puolėjas, mačą pradėjęs starto penkete, per 24 minutes pelnė tik 3 taškus (1/3 dvit., 0/3 trit., 1/1 baud. met.). Tiesa, E. Bendžius sugebėjo atkovoti net 9 atšokusius kamuolius ir dar atlikti 2 rezultatyvius perdavimus.

203 cm ūgio klaipėdietis perėmė ir prarado po kamuolį, 4 kartus prasižengė, išprovokavo 2 pražangas ir surinko 3 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)