Starto penkete susitikimą pradėjęs lietuvis nugalėtojams pelnė 12 taškų, sugriebė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydo ir kartą prasižengė. Per 21 su puse žaidimo minutės (21:25) jis pataikė 4 tritaškius iš 7 ir prametė dvitaškį metimą.

16 taškų prie pergalės prisidėjo Robinas Benzingas, 14 – Isaacas Fotu, 10 – Stevanas Jelovacas, 9 – Stephenas Holtas, 8 – Henkas Norelis, 6 – Tomas Bellas, 4 – Filipas Kraljevičius. Sergi Garcia (11:26) ir Jonathanas Barreiro (06:23) taškų nesurinko, o Simonas Purslas nežaidė.

Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviai žaidė Zachas Grahamas (17 tšk.) ir Branko Cvetkovičius (11 tšk.). Nestoras Colmenaresas įmetė 8, Gregory Echenique ir Luke'as Mratinezas – po 7, Windi Graterolis ir Hessleris Gullentas – po 6, Luisas Bethelmy – po 5 taškus. Damionas Jamesas (17:17) ir Yohanneris Safontesas (00:12) taškų nepelnė.

Venesuelos ekipa neseniai tapo FIBA Tarpkontinentinės taurės čempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)