„Ši savaitė krepšinio pasauliui buvo sunki, buvo daug diskusijų ir įvairių sprendimų ieškojimų. Esu tikras, kad Lietuvos krepšinis liks stiprus ir toliau gerins savo pozicijas tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje. Esu dėkingas M. Balčiūnui už ilgametį darbą Lietuvos krepšinio federacijoje, neabejoju, kad jis nenutols nuo krepšinio ir dirbs mūsų visų mylimos sporto šakos labui“, - sakė A. Sabonis.

M. Balčiūnas teigia, kad priimti sprendimą jį paskatino A. Sabonio ryžtas likti Lietuvos krepšinio federacijoje.

„Šią savaitę intensyviai ieškojome susidariusios situacijos sprendimo, analizavome įvairius variantus. Apsisprendžiau, kai A. Sabonis sutiko likti Lietuvos krepšinio federacijoje. Tai buvo lemiamas veiksnys man priimant sprendimą. LKF palieku stipria, stabilia, profesionalia organizacija, džiaugiuosi turėjęs galimybę prisidėti prie jos vystymo ir augimo. Tai buvo nuostabus laikotarpis su profesionaliais, krepšinį mylinčiais žmonėmis.

Esu dėkingas Vladui Garastui, kuris man atvedė į federaciją, džiaugiuosi, kad turėjau galimybę dirbti su A. Saboniu, esu dėkingas LKF vykdomojo komiteto nariams ir krepšinio bendruomenei už supratimą ir palaikymą net ir pačiomis sudėtingiausiomis akimirkomis. Krepšinis ir toliau bus labai svarbi mano veiklos ir gyvenimo dalis“, - teigė M. Balčiūnas.

Naujas LKF generalinis sekretorius bus patvirtintas artimiausiame LKF vykdomojo komiteto posėdyje spalio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)