Bilietai.lt prekybą pradėjo 10 val., ir netrukus socialiniuose tinkluose jau pasirodė krepšinio mėgėjų, kuriems niekaip nepavyksta įsigyti norimo bilieto, žinučių.

Delfi taip pat pamėgino nusipirkti bilietą, bet iš pradžių kurį laiką platintojų puslapis strigo, vėliau ekrane pasirodė pranešimas „Prašome palaukti – jūs eilėje“.

Susisiekus su bilietai.lt valdančios įmonės vadovu Ramūnu Šaučikovu, pastarasis paaiškino, jog virtualios eilės susidarė dėl didelės paklausos.

„Tai – normali praktika, kadangi yra tikrai daug norinčių bilietų. Paprastai anksčiau ar vėliau ta eilė baigiasi, ir žmonės juos nusiperka. Reikia tik kantrybės ir galbūt kažkiek laimės – panašu, kad per šiandien išparduosime visus pasiūloje esančius bilietus“, – komentavo R. Šaučikovas.

Norintiems įsigyti bilietų į Eurolygos finalo ketvertą Kaune prireiks kantrybės

Anot jo, sudarant vartotojų eiliškumą nėra skirtumo, iš kurios šalies perkamas bilietas. Bet pirmajame prekybos raunde pasirodė tik dalis bilietų, kadangi Eurolyga kitas vietas rezervavo savo reikmėms ir ketvirtfinalio barjerą įveiksiančioms komandoms – kiekvienai maždaug po 600.

Skaičių R. Šaučikovas nepatikslino, nurodęs, jog tai – konfidenciali informacija. Iš viso prekyboje turėtų pasirodyti apie 8 tūkst. bilietų.

Eurolygos finalo ketvertas gegužės 19-21 d. bus surengtas „Žalgirio“ arenoje, talpinančioje 15 tūkst. žiūrovų. Viešoje prekyboje galima įsigyti bilietų į visas ketverias rungtynes.

Bilietai suskirstyti į septynias kainų kategorijas ir kainuoja nuo 229 iki 519 eurų už visas dvikovas. Vienam pirkėjui leidžiama įsigyti ne daugiau kaip 6 bilietus.

Išankstinė bilietų prekyba prasidėjo pirmadienį – juos pirkti pirmieji galėjo „Žalgirio“ sezono abonementų turėtojai, „Euroleague TV“ prenumeratoriai ir ankstesnių finalo ketverto bilietų pirkėjai.

Papildyta. Antradienio pavakarę Eurolyga pranešė, jog visi viešoje prekyboje pasirodę bilietai buvo išparduoti mažiau nei per penkias valandas. Tiesa, tikslūs skaičiai taip pat nebuvo sukonkretinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją