Skelbiama, kad 34-erių metų lietuviui, kuriam nustatytas piršto lūžis, prireiks operacijos.

Po jos M. Kuzminskas į krepšinio aikštelę negalės žengti 6-8 savaites.

AEK, kurio gretas pastaruoju metu paliko net trys žaidėjai – Benas McLemore'as, Thomas Kottas ir Mfiondu Kabengele, ieškoti laikinos pamainos Mindaugui neplanuoja ir versis turimais resursais.

Primename, kad M. Kuzminskas susižeidė paskutiniame Graikijos lygos mače su „Peristeri“.

Lietuvis dėl patirtos traumos ant parketo praleido tik 13 minučių, per kurias surinko 9 taškus (2/2 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 2/2 baudos), 4 atkovotus kamuolius, 2 rezultatyvius perdavimus ir 14 naudingumo balų.

Vilnietis visą šį sezoną demonstruoja stabilų žaidimą. Iki šiol jo vidurkiai Graikijos lygoje siekė 14,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio, 1,8 rezultatyvaus perdavimo. Metimo procentai taip pat puikūs – pataikyta 54,1 proc. mestų tritaškių ir 57,8 proc. metimų iš žaidimo.

Joano Plazos treniruojami AEK krepšininkai sėkmingai įveikė pirmąjį FIBA Čempionų lygos etapą, kur triumfavo D grupėje ir tiesiausiu keliu žengė į atkrintamąsias, o šalies čempionate žygiuoja 7-oje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją