„Luktelk, luktelk, Eurolygos įkrintamųjų traukiny, dar akimirką luktelk“. Kaip viskas turi pakrypti per artimiausias tris savaites, kad šis traukinys, į kurį, atrodė, žalgiriečiai seniausiai pavėlavo, vis dėl to palūkėtų?

Iki reguliaraus Eurolygos sezono pabaigos liko vos trys turai, tačiau nežinomųjų – daugybė. Aiškūs tik keli dalykai. Pirma, Madrido „Real“ jau užsitikrino pirmą vietą. Antra, dar šešios komandos tikrai žino, kad jau turi vietą atkrintamosiose arba įkrintamosiose. Žvelgianti toliau – daugiau klausimų, o ne atsakymų.

Aštuntoje ir devintoje vietoje atitinkamai žengiantys Bolonijos „Virtus“ (17-14) ir Vitorijos „Baskonia“ (16-15) vis dar gali nepatekti į atkrintamąsias varžybas, tačiau tam reikia, kad jos pralaimėtų visas likusias rungtynes, o keli už jų esantys klubai skintų vien pergales. Ir tada dar reikėtų tinkamai sukritusių aplinkybių, tad šį scenarijų atmeskime kaip mažai tikėtiną, ypač „Virtus“ atveju.

Iš esmės Eurolygos įkrintamųjų paveiksle likęs vienas klausimas – kas pagriebs paskutinį bilietą ir užims dešimtą vietą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)