Kauno „Aisčių-LSU“ žaidėja Laura Svarytė sako, kad žaisti tokiose rungtynėse jai didelė garbė, neeilinė proga išbėgti į aikštę kartu su garsiais krepšininkais. Aukštaūgei puolėjai gali tekti žaisti ir prieš patį Arvydą Sabonį. „Skaičiau rungtynių taisykles – metimų iš baudos aikštelės bus negalima blokuoti, tad bus labai įdomu pabandyti įmesti per Sabonį. Manau, galėsiu tai daryti tik iš trijų taškų zonos, nes jeigu jis stovės po krepšiu, man ten nebus ką veikti“, - juokėsi krepšininkė.

Tomas Pačėsas, vienas Lietuvos rinktinės žaidėjų, prieš kelias dienas sakė, kad su moterimis reikės žaisti delikačiai, tad Laura tikisi, kad vyrai žais be gynybos, na, gal kiek ir nuolaidžiaus merginoms. „Šios rungtynės – moterų krepšinio šventė. Neabejoju, kad krepšininkai – džentelmenai, tokiais bus ir krepšinio aikštelėje. Tačiau mes, žaidėjos, norėsime parodyti jiems, kad mokame žaisti krepšinį ir neveltui atstovaujame LMKL klubų rinktinei“, - kalbėjo L. Svarytė.

Krepšininkė žada nepamiršti, kad „Žvaigždžių diena“ – pirmiausia šou žiūrovams, todėl į Prienų areną atvyksiantiems krepšinio gerbėjams ji žada įsimintiną reginį.

„Žvaigždžių diena“ vyks sausio 27 d., sekmadienį, Prienų arenoje. Renginio pradžia – 14 val.