Sekmadienį į Kiniją iškeliavo Laura Svarytė, Neringa Skadaitė, Grytė Markevičiūtė, Greta Tamašauskaitė ir trenerė R. Kreivytė.

Jos kelialapį į planetos pirmenybes iškovojo šių metų liepos mėnesį, kai tapo Kroatijoje vykusiose Europos universitetų žaidynėse (EUSA) merginų trijulių krepšinio turnyro (3×3) nugalėtojomis.

„Nuotaikos geros. Esame nusiteikusios kovingai. Kinijoje turėsime tris dienas adaptuotis, pasitreniruoti ir kibsime į kovas. Dar varžovių nežinome. Bus traukiami burtai ir tada jau bus aiškiau, kas mūsų laukia“, – prieš išvyką į Kiniją kalbėjo R. Kreivytė.

Ji tolimoje Kinijoje yra buvusi, tačiau minėtoms LSU žaidėjoms tai bus naujas iššūkis.

„Šios žaidėjos atstovauja Marijampolės „Sūduvos“ ekipai, tad joms sezono eigoje išvykti į Kiniją nebuvo paprasta, bet tokia galimybė pasitaiko galbūt tik kartą gyvenime. Derinome, kad klubas šias žaidėjas išleistų ir jos tinkamai galėtų atstovauti savo šaliai“, – sakė R. Kreivytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)