„TV3 žinios“ sekmadienio vakarą pranešė, kad M. Kuzminskas susitarė su „Loko“ dėl pusantrų metų trukmės ir 1,5 mln. eurų vertės sutarties, apie kurią oficialiai bus paskelbta artėjančią savaitę.

Pirėjo „Olympiakos“ gretose pas Kęstutį Kemzūrą nepritapęs 30-metis lietuvis šią savaitę buvo atleistas.

Vasarą prapuolęs jau Lietuvos rinktinėje puolėjas buvo nepanašus į save ir OLY komandoje. Šį sezoną per 6-erias sužaistas rungtynes jis vidutiniškai žaidė tik po 13 minučių ir rinko po 5,8 taško bei 4,5 naudingumo balo.

Mindaugas tapo dar vienu Lietuvos krepšininku, kurio karjera Pirėjuje nesusiklostė. Galima prisiminti, kad dėl įvairių aplinkybių „Olympiakos“ nepasisekė Martynui Gecevičiui, Eurelijui Žukauskui, taip pat Arvydui Macijauskui.

O „Lokomotiv“, turintis dar vieną lietuvį – Mantą Kalnietį, taip pat išgyvena ne geriausius laikus ir rizikuoja net nepatekti į Europos taurės turnyro atkrintamąsias, nes du kartus nusileido Vilniaus „Rytui“ ir dabar yra tarp B grupės autsaiderių.

Pergalių pertekliumi „Loko“ (3/2) negali pasigirti ir vietiniame fronte: štai sekmadienį Krasnodaro ekipa svečiuose 72:81 krito nuo Maskvos CSKA (5/2) ir nusirito į šeštą vietą.

M. Kalnietis per 25 min. pelnė 15 taškų (2/4 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 2/3 baudos) ir rezultatyvumu nusileido tik Willui Cummingsui su 19 taškų.

CSKA į priekį vedė Mike'as Jamesas, įmetęs 22 taškus (4/5 tritaškiai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)