Prieš mačą Krasnodaro komandos vyriausiasis treneris Georgios Bartzokas išskyrė „Žalgirio“ fanus bei jų pagalbą žalgiriečiams.

„Turime būti pasiruošę sudėtingoms rungtynėms, – sakė strategas. – „Žalgiris“ žaidžia intensyviai, o jų sirgaliai sukuria jiems puikią atmosferą. Privalėsime laikytis savo rungtynių plano.“

Tuo metu 24-erių metų „Lokomotiv-Kuban“ puolėjas Andrejus Zubkovas pabrėžė „Žalgirio“ gynybą.

„Kai žaidi su „Žalgiriu“, o mes tai darėme daug kartų, privalai būti pasiruošęs kietai kovai. Lietuviai dirbdami gynyboje atiduoda viską, puolime jie taip pat turi talentingų krepšininkų, kurie nubaus už kiekvieną klaidą.

Visi puikiai žinome, ką gali Mantas Kalnietis – turėsime atiduoti visas jėgas jį stabdant. Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas ir Ianas Vougioukas yra labai patyrę krepšininkai, o Brockas Motumas suteikia daug energijos po krepšiu. Žinome, kad galime laimėti, tiesiog reikia išlikti susikaupusiems, agresyviems ir laikytis trenerio sukurto mačo plano.“

Pirmame Eurolygos mače žalgiriečiai išvykoje 66:62 palaužė Zelionos Guros „Stelmet“ klubą. Savo ruožtu „Lokomotiv-Kuban“ startavo 81:70 pergale prieš Atėnų „Panathinaikos“ komandą.

„Žalgiris“ su Krasnodaro klubu Kaune žais penktadienį, mačo pradžia – 19.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)