Į pirmą komandos susirinkimą ir treniruotę atvyko 10 krepšininkių, treneris Rimvydas Samulėnas ir komandos vadovybė. Pirmoje treniruotėje nedalyvavo Liga Šurkusa ir Iveta Šalkauskė. Pastaroji visai neseniai grįžo iš JAV ir prie komandos prisijungs artimiausiomis dienomis. Tuo tarpu legionierės iš Latvijos situacija kiek rimtesnė. L. Šurkusa išvyko į gimtinę atlikti papildomų tyrimų, kad būtų išsiaiškinta tiksli jos sveikatos būklė. Lietuvoje atlikti tyrimai nustatė, jog krepšininkė šiuo metu sportuoti negali.

Susirinkimo metu klubo direktorius Deividas Jurkša pasidžiaugė, jog šiais metais „Sūduva“ sustiprėjo ir patikino, jog komanda sieks tik aukščiausių tikslų. Komentuodamas komandos komplektavimo darbus, klubo vadovas patikino, jog jei L. Šurkusa negalės grįžti į rikiuotę, jos vietoje atsiras kita pajėgi priekinės linijos žaidėja.

„Labai gaila Ligos, tačiau viliuosi, jog ji dar prisijungs prie mūsų ir padės komandai. Jeigu įvyktų priešingai - klubas bus tam pasiruošęs ir jau dabar turi keletą kandidačių“, – dėstė D. Jurkša.

Tuo metu komandos treneris Rimvydas Samulėnas liko patenkintas komandos darbu jau pirmoje treniruotėje ir teigė, jog buvo smagu vėl pamatyti visas žaidėjas.

„Nuotaikos labai geros, smagu matyti visas šviežias ir pailsėjusias“, – džiaugėsi R. Samulėnas.

Pirmoje Marijampolės komandos treniruotėje dalyvavo ir susisiekimo viceministras ir klubo prezidentas Algis Žvaliauskas, kuris linkėjo darbštumo, atkaklumo ir užsispyrimo, siekiant aukščiausių tikslų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)