„Antradienį Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) DNB taurės turnyre laimėjome labai svarbias rungtynes prieš Marijampolės „Sūduvą“ (75:57).

Jose sau įrodėme, jog galime gerai žaisti ne tik puolime, bet ir gynyboje. Manau, jog mūsų komanda žaidžia gerą krepšinį, tik vis kažkuriose rungtynėse pritrūksta kažko. Šiauliuose bus tos rungtynės, kuriose turime perlaužti pačios save ir kovoti dėl kiekvieno aikštės centimetro, išnaudoti savo geras situacijas ir neleisti šeimininkams žaisti savo žaidimo“, – prieš susitikimą kalbėjo „LKKA Aisčių“ puolėja Vitalija Kaminskytė.

2011 metais abi ekipos susitiko du kartus. Pirmą kartą Kaune pergalę šventė šeimininkės – 77:70, o antrame susitikime Šiauliuose, „Rūta“ tada su kaupu atsirevanšavo ir laimėjo - 74:54.

Abejose dvikovose kauniečių gretose išsiskyrė iš Šiaulių kilusi vidurio puolėja Laura Svarytė. Prieš savo gimto miesto ekipą naudingai žaidusi krepšininkė Kaune net pagerino šio LMKL sezono atkovotų kamuolių vieneriose rungtynėse rekordą – sugriebė kamuolį 21 kartą. Rezultatyvumu „LKKA Aistėse“ be L. Svarytės išsiskyrė Jolanta Marmienė, E. Vitkutė, D. Saurazaitė.

„Rūtos“ gretose pirmaisiais smuikais grojo legionierė Volga Ziuzkova, lietuvės Sandra Baliutavičiūtė ir Silvija Kuodienė.

„LKKA Aistės“ žaidėja L. Svarytė rungtynių prieš savo gimto miesto komandą nesureikšmina.

„Kiekvienose rungtynėse stengiamės daryti tai, ko prašo treneris. Statistika lieka tik skaičiais, svarbu yra laimėti. Šiuo metu esame geros nuotaikos po pergalės Marijampolėje, tad reikia labai susikaupti ir padaryti tai, ką padarėme jau vieną kartą šią savaitę – sužaisti taip, kaip mokame“.

Ričardo Maceinos treniruojamų „LKKA Aisčių“ po rungtynių Šiauliuose Kaune laukia net penkerios LMKL III rato rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją