Intriga šiose rungtynėse laikėsi labai trumpai. Jau pirmajame kėlinyje "Kibirkštis-VIČI-IKI" merginos įgijo solidžią persvarą ir šventė tvirtą pergalę. Deja, pergalę aptemdė vilniečių gynėjos Gretos Šniokaitės patirta trauma. Krepšininkei per rungtynes išniro petys ir šeštadienį turnyro finale padėti savo komandai ji negalės.

Nugalėtojoms per šias rungtynes 23 taškus pelnė Mantė Kvederavičiūtė, 20 taškų ir 10 atkovotų kamuolių pridėjo Lina Pikčiutė. "Jauniesiems talentams" Dalia Belickaitė pelnė 13 taškų, Justina Kraujūnaitė — 10.

Pirmame pusfinalio susitikime „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkės rezultatu 75:64 (18:23, 26:16, 13:14, 18:8) nugalėjo Klaipėdos „Fortūnos“ ekipą.

21 tašku prie pergalės prisidėjo Iveta Šalkauskė, 17 - Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė, 16 - Eglė Sarapaitė.

Uostamiesčio komandoje sėkmingiausiai žaidė Coincil Garkeiva (15 tšk.), Monika Grigalauskytė ir Eglė Šikšniūtė (po 12 taškų).

Šeštadienį turnyro mažajame finale 15 val. susigrums „Jaunieji talentai" ir Klaipėdos „Fortūna", o 17.15 val. didžiajame finale dėl taurės kovos „Hoptrans-Sirenos" ir „Kibirkštis-VIČI-IKI".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)