LKF taurės vyrų finalo ketvertas vyks kovo 29-30 dienomis Panevėžio „Cido“ arenoje. Kovo 30-ąją ten pat įvyks ir finalinės LKF taurės moterų rungtynės, o 29 d. - Moksleivių lygos „Visų žvaigždžių“ rungtynės.

„Panevėžyje 2009-ais surengtas taurės finalo ketvertas paliko nuostabius įspūdžius ir atsiminimus. Tikimės, kad ir šįmet jų bus daugybė. Juolab, kad rengiame malonių staigmenų į areną atvykusiems žiūrovams“, – pareiškė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Pasak M. Špoko, bilietai į šią krepšinio šventę bus pradėti platinti netrukus. Pigiausi bilietai į pusfinalius kainuos nuo 10 litų su visais mokesčiais į visos dienos rungtynes, tačiau jų skaičius bus ribotas.

LKF taurės finalo ketvertą tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Krepšininkų ir krepšininkių kovas taip pat bus galima tiesiogiai stebėti internetu portale SportoTV.lt.

Dėl įtemptų tvarkaraščių „Lietuvos rytas“ LKF taurės turnyre nerungtyniavo du, o „Žalgiris“ - vieną sezoną. Anot M. Špoko, išlaikyti pajėgiausius šalies klubus taurės varžybose bus mėginama skatinant finansiškai, tačiau daugiau detalių apie premijų dydžius LKF vadovas nepateikė.

2009 m. Panevėžyje LKF taurę iškovojo „Lietuvos rytas“, kai likus dviem sekundėms Mindaugas Lukauskis pataikė fantastišką tritaškį. Šįmet M.Lukauskis atstovauja „Prienų“ komandai ir turi visas galimybes grįžti į finalą gimtojo Panevėžio arenoje.

„Labai norime pakartoti 2009-ųjų istoriją“, – tikino Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo direktorius Martynas Purlys.

„Mes laukiame šių varžybų ir tikimės tik pergalės“, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Į moterų taurės finalą pretenduoja dabartinės taurės savininkės Vilniaus „Kibirkšties-IKI“ krepšininkės, Kauno „Aistės-LSU-Paradis”, Kauno raj. „Hoptrans-Sirenos” ir Klaipėdos „Fortūna”.

Prieš pristatant LKF taurės finalo ketvertą, Lietuvos krepšinio federacija ir „Rokiškio sūris“ dar trejiems metams pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)