L. Jamesas suklydo jau atsakinėdamas į pirmą klausimą, kurio vertė buvo 2 taškai. Viktorinos vedėjas Jasonas Jacksonas NBA žvaigždės paprašė per 24 sekundes paraidžiui ištarti Ž. Ilgausko vardą ir pavardę.

Išgirdęs užduotį L. Jamesas nusišypsojo ir ištarė „Vau“ bei pradėjo diktuoti raides: „Z-y-d-r-u-n-a-s I-l-l-g-a-u-k-a-s“. Netrukus laidos vedėjas su atodūsiu pranešė, kad jis buvo labai arti teisingo atsakymo, bet suklydo tardamas pavardę - iš tikrųjų joje yra tik tik viena „l“ raidė ir dvi „s“.

L. Jamesas neslėpė nusivylimo ir iškart ėmė atsiprašinėti buvusio komandos draugo: „Ou... Tai mano vyrukas. Z, aš atsiprašau. Aš vis tiek tave myliu. Klausimas buvo išties sunkus“.

Nors Majamio „Heat“ lyderis vėliau neatsakė ir į antrą 3 taškų vertės klausimą, jis reabilitavosi teisingai išsprendęs sunkiausią 5 taškų vertės užduotį.

L. Jamesas suklydo rinkdamasis, kuris iš išvardytų keturių krepšininkų - Mo Williamsas, Michaelis Pietrusas, Joshas Howardas ar Kevinas Martinas - į NBA pateko ne tais pačiais metais kaip ir jis pats. L. Jamesas pasirinko M. Pietrusą, o teisingas atsakymas buvo K. Martinas.

Tiesa, L. Jamesas kiek pasitaisė teisingai išvardydamas paskutinių penkių NBA finalų iki 2011 metų naudingiausius žaidėjus - dukart Kobe Bryantas, Paulas Pierce'as, Tony Parkeris ir Dwyane'as Wade'as.

Primename, kad šiemet karjerą baigęs Ž.Ilgauskas NBA lygoje iš viso praleido 15 metų, o su L. Jamesu kartu žaidė nuo 2003-iųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)