Mažojo finalo dėl bronzos rungtynėse DELFI žurnalistai įveikė iki tol tris sykius iš eilės turnyre triumfavusius šeimininkus – jungtinę Kauno žurnalistų komandą.

Aukso medaliai čempionate atiteko jungtinei Panevėžio žurnalistų ekipai – ji šiame turnyre nesutiko didesnio pasipriešinimo, o finale įtikinamai nugalėjo „Lietuvos ryto“ televizijos komandą.

Naudingiausiu viso turnyro žaidėju (MVP) buvo išrinktas DELFI komandos gynėjas Gediminas Žygelis. Tuo metu naudingiausiu finalo rungtynių žaidėju tapo panevėžietis Dajus Stonys.

Apdovanojimus čempionato nugalėtojams įteikė Kauno „Žalgirio“ komandos atstovai – direktorius Paulius Motiejūnas ir vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

„Prieš žurnalistų turnyrą žinojau, kad Kauno komanda varžybas laimėjo tris kartus iš eilės. Buvo kalbų, kad namuose jie taip pat nugalės, tačiau viskas nutiko kitaip. Galbūt, kaip kauniečiui, kiek ir gaila, tačiau apdovanojimai ir medaliai šį kartą iškeliauja į kitus miestus“, – sakė P. Motiejūnas.

Iš viso Arvydo Sabonio krepšinio centre vykusiame čempionate rungtyniavo 8 komandos – jungtinė žurnalistų komanda „PRESS'as“, Kauno ir Panevėžio miestų žurnalistai, LRT ir „Lietuvos ryto TV“ televizijų, DELFI ir 15min naujienų interneto portalų ir krepšinio naujienų portalo „BasketDream“ komandos.

Jau po pirmojo – grupių etapo – kovas dėl apdovanojimų baigė keturios ekipos „PRESS'as“, LRT, 15min. ir „BasketDream“, o kitos keturios ekipos žengė į pusfinalį.

Penktus metus iš eilės turnyrą organizavo Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS). Iki šiol DELFI komanda apdovanojimų iškovojusi nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)