30-metis puolėjas nuo šiol atstovaus Trevizo „Basket“ komandai, pasiūliusiai sutartį, galiosiančią iki sezono pabaigos.

Lietuvio debiutas naujame klube laukiamas jau sekmadienį mače su Pezaro VL.

Taikliarankis krepšininkas praėjusiame sezone buvo rezultatyviausias Emilijos Redžo ekipoje (vid. 11,7 taško), bet naujasis vairininkas iš Graikijos Dimitrios Priftis šansų jam nesuteikė.

Anot Italijos žiniasklaidos, dvimetrinio žaidėjo atlyginimas klubui atrodė per didelis, ir jam netgi teko treniruotis atskirai nuo komandos.

„Pallacanestro“, kurioje O. Olisevičius rungtyniavo nuo 2021-ųjų, Italijos čempionate šiuo metu užima septintą vietą (5/3), tuo tarpu naujasis jo klubas yra absoliutus turnyro autsaideris (0/8).

„Nekantrauju kuo greičiau grįžti ant parketo su nauja apranga ir padėti pagerinti komandos situaciją. Svarbiausia yra nepasiduoti depresijai, nenuleisti rankų ir žiūrėti į priekį – pagal mano susidarytą įspūdį, šiai komandai trūksta tik kelių smulkių detalių“, – atsiliepė O. Olisevičius.

Kartu su juo Trevizo komandos gretas antradienį papildė ir gynėjas iš JAV Justinas Robinsonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją