Kamuoliuką, suteikiantį galimybę dalyvauti specialiame žaidime, kuomet metama nuo aikštelės vidurio linijos, pagavo varžybas drauge stebėjęs E. Arlausko tėtis.

„Jis kamuoliuką patikėjo man ir sakė eiti pabandyti. Abu tikėjomės, jog galiu pataikyti, nes tai tikrai nebuvo pirmas kartas, kuomet įmečiau kamuolį nuo vidurio linijos. Prieš kelis metus aktyviai žaidžiau krepšinį, dalyvavau regioninėje lygoje, todėl po treniruočių tekdavo įvairių metimų pamėtyti, tarp jų būdavo ir nuo vidurio linijos. Ir, tiesą sakant, man pataikyti sekdavosi visai neblogai“, – sakė E. Arlauskas bei prisipažino, jog tai buvo jau antras kartas, kuomet vaikinas bandė sėkmę šiame žaidime.

„Kartą per vienerias „Lietuvos ryto“ rungtynes jau teko mesti nuo vidurio linijos. Tuomet kovojau dėl šaldytuvo, pilno gėrimo „Coca-Cola“. Deja, tą kartą šiek tiek pritrūko, nors irgi buvau labai arti pergalės“, – tvirtina ištikimas Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgalius ir prisipažįsta šį sezoną praleidęs tik vienas klubo rungtynes.

Už iškovotą pergalę E. Arlauskui atiteko mobilaus 4G interneto tiekėjo „Mezon“ įsteigtas prizas: kompiuteris ir visą sezoną galiojantis abonementas į Vilniaus „Lietuvos ryto“ namų rungtynes sostinės „Siemens“ arenoje esančioje „Mezon“ ložėje.

„Džiugu, jog ir mūsų klubo aistruoliams pagaliau „atsirišo“ krepšys. Šį žaidimą organizuojame jau antrą sezoną, tačiau tik šiemet sulaukiame laimėtojų. Lapkričio mėnesį turėjome pirmąjį sirgalių, kuriam pavyko įmesti nuo vidurio linijos ir laimėti šaldytuvą, kuriame buvo 300 „Coca-Cola“ skardinių. Smagu, jog tuomet laimėjęs žaidėjas pradėjo sirgalių pergalių seriją“, – teigė Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ direktorius Martynas Purlys.

Kitą namų mačą Vilniaus „Lietuvos rytas“ žais kovo 4 d. su Chimkų „Chimki“ klubu. Jų metu sirgaliai bus vėl kviečiami dalyvauti jau tradiciniu tapusiame žaidime ir laimėti vertingus prizus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)