Sostinės ekipai vis dar padėti negalėjo traumuoti Simas Buterlevičius ir Artūras Jomantas.

Aikštės šeimininkai jau pirmosiomis rungtynių minutėmis varžovams leido suprasti, kad pirmųjų rungtynių scenarijus nepasikartos. Per pirmąsias dešimt minučių „Lietuvos ryto“ krepšininkai varžovams leido įmesti vos 5 taškus ir kėlinį laimėjo įspūdingu rezultatu - 30:5.

Antrajame kėlinyje situacija aikštėje nesikeitė. 4 taškus iš eilės pelnęs Vilmantas Dilys šeimininkų pranašumą padidino iki 35 taškų (52:17), o po dviejų kėlinių „Lietuvos rytas“ pirmavo 53:22.

Antroji rungtynių pusė jau tebuvo formalumas. Po trijų kėlinių vilniečiai vis dar turėjo triuškinančią 33 taškų persvarą (71:38), kurios ketvirtajame kėlinyje neišbarstė ir šventė pergalę 92:59.

„Lietuvos rytas“: Renaldas Seibutis (7 rez. perd.) ir Janis Blūmas (3/4 tritaškiai) po 13, Dejanas Ivanovas (9/13 baudos) ir Vilmantas Dilys po 11, Nemanja Nedovičius 9, Mindaugas Katelynas, Steponas Babrauskas ir Eimantas Bendžius po 7, Leonas Radoševičius 6 (5 atk. kam.), Dovydas Redikas ir Deividas Dulkys po 3, Predragas Samardžiskis 2 taškai (5 atk. kam.).

„Spirou“: Derrickas Allenas 16, JeKelas Fosteris 14, Michaelas Scottas 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)