Laisvų vietų gali būti ir daugiau.

Įprastai Bulgarijos čempionai atsisako dalyvauti atrankoje, kadangi ne tik kad neturi tinkamos Eurolygai arenos, bet ir lėšų surinkti konkurencingą sudėtį. Taip pat turėtų pasielgti ir Didžiosios Britanijos čempionė Vurčesterio „Wolves“ komanda. Jeigu pernai Latvijos čempione tapusi Rygos VEF varžėsi atrankoje, tai šiemet triumfavusi Ventspilio „Ventspils“ veikiausiai atsisakys šios galimybės, kadangi ekipa neturi tinkamos arenos Eurolygos kovoms.

Daug priklausys ir nuo to, ar į Izraelio finalą patekusi Haifos „Maccabi“ norės varžytis atrankoje, nes žydai jau eilę metų atsisako šios galimybės ir renkasi žaidimą Europos taurėje.

Pernai atrankoje pagal reitingą neturėjo žaisti ir Varezės „Cimberio“ ar Maskvos srities „Chimki“, bet Eurolyga šiems klubams suteikė vardinius kvietimus vietoj Izraelyje triumfavusios jau minėtos Haifos „Maccabi“ ir stipriausios Bulgarijos ekipos Sofijos „Lukoil Academic“.

„Lietuvos ryto“ galimybės žaisti Eurolygoje vis dar yra, tačiau tam reikėtų tikėtis turnyro organizatorių malonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)