R. Seibutis teigė, kad sezono pradžioje problemų įsivažiuojant turi net tokie galingi klubai.

Katalonijos komanda dar neblizga, nėra susižaidusi, tad vilniečiai stengsis tuo pasinaudoti.

„Barcelona“ aukščiausio lygio komanda ir visuose pozicijose turi labai stiprius žaidėjus, tačiau mes žaisime namuose. Turime nusiteikti rimtai kovai, atiduoti visas jėgas ir kovoti dėl pergalės. „Barcelona“ ekipai paskutinės rungtynės nebuvo labai sėkmingos. Komanda nėra susižaidusi, tad manau galime už to užsikabinti“, – kalbėjo vilniečių gynėjas.

R. Seibutis teigė, kad komanda pajautė pokyčius pasikeitus vyriausiajam treneriui – pagerėjo darbo etika, žaidėjai treniruotėse dirba susikaupę.

„Norime kuo greičiau pasiekti gerų rezultatų, todėl dirbame labai susikaupę. „Lietuvos rytas” yra aukščiausio lygio komanda, tačiau tą turime įrodyti aikštelėje“, – kalbėjo krepšininkas.

Komandos treneris D. Maskoliūnas liūdėjo dėl mažo aistruolių palaikymo ir teigė, kad neturėjo daug laiko pasiruošti rungtynėms.

„Po rungtynių su Samaros komanda turėjome tris treniruotes, dar viena laukia vakare. Žiūrėjome ir dar žiūrėsime įrašus, bandysime paspęsti kokius naujus spąstus. Tačiau laukia sunki kova. „Barcelona” klubo tikslai visada buvo tik aukščiausi“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ treneris.

Vilniečių treneris suabejojo, ar „Lietuvos ryto” komandai pavyks įvykdyti savo vadovybės iškeltus.

„Sezono pradžioje išvadas daryti yra sunku, bet matėme, kaip komandos atrodo. Gal tik (Belgrado) „Partizan“ ekipa kiek silpnesnė. Dar (Bambergo) „Brose Baskets” atrodė prastai, tačiau jie žaidė Barselonoje prieš „Barcelona“ klubą. Lengvo pasivaikščiojimo Eurolygoje niekada nebūna, tačiau šiemet bus labai sunku tai įvykdyti“, – kalbėjo treneris.

D. Maskoliūnas labai pasigedo šešto žaidėjo - žiūrovų - indėlio. Jis teigė, kad nors komanda ir nerodo akiai labai gražaus žaidimo, tačiau žaidėjai dėl fanų stengiasi iš visų jėgų.

„Aš tikiu, kad ketvirtadienį išvysime daugiau fanų. Komandą palaikyti reikia visais atvejais. Kai mums sunku, mums jų reikia dar labiau“, – pasakojo treneris.

Nors žaidėjai teigė pajutę skirtumą tarp senojo ir naujojo trenerio darbo, pats D. Maskoliūnas nedrįso savo treniruočių lyginti su Aleksandro Džikičiaus darbu ir buvo lakoniškas.

„Esu koks esu. Viską sakau tiesiai, nieko nevaidinu ir džiaugiuosi, kad suprantame vienas kitą su žaidėjais“, – baigė treneris.

Komandai ketvirtadienio rungtynėse negalės padėti Dovydas Redikas, treniruotėje pasisukęs koją. Rungtynes vilniečiai „Siemens arenoje“ pradės 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)