Šį sezoną 26 metų 188 cm ūgio įžaidėjas pradėjo Saratovo „Avtodor“ komandos gretose ir buvo vienas iš „Lietuvos ryto“ skriaudikų Europos taurės pirmajame etape – vilniečiai Rusijos komandai pralaimėjo abu kartus. Šią informaciją skelbia oficiali sostinės klubo svetainė.

Anot naujoko įsigijimą komentavusio komandos trenerio Tomo Pačėso, D. Lukašovas yra patikimas žaidėjas ir ginantis ir puolant, gerą tarpusavio duetą jis turėtų sudaryti su kitu neseniai komandą papildžiusiu amerikiečiu įžaidėju Kendricku Brownu.

Naujasis „Lietuvos ryto“ įžaidėjas per savo karjerą yra rungtyniavęs tik Ukrainoje ir Rusijoje. Krepšininkas vilkėjo „Kiev“, Kijevo „Budivelnik“, „Doneck“ ir Mariupolio „Azovmaš“ komandų marškinėlius, o legionieriaus karjerą pradėjo šiemet.

Europos taurėje per rungtynes D. Lukašovas šį sezoną rinko po 7,4 taško, atkovojo po 2,4 kamuolio ir atliko po 3,3 rezultatyvaus perdavimo. Rungtynėse su „Lietuvos rytu“ įžaidėjas pelnė atitinkamai 10 ir 11 taškų.

Tuo metu VTB Vieningoje lygoje vidutiniškai ukrainietis rinko po 5,5 taško, atkovojo po 1,8 kamuolio ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Paskutinis sostinės komandos marškinėlius vilkėjęs ukrainietis buvo liūdnai pagarsėjęs Kirilas Natiažka, praėjusį sezoną neradęs bendros kalbos su Virginijumi Šeškumi ir bendru susitarimu palikęs kolektyvą.

Šiuo metu T. Pačėso treniruojamoje komandoje žaidžia du legionieriai – K. Brownas ir lenkas vidurio puolėjas Adamas Lapeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)