Lietuviai vasario 22 d. Vilniuje susikaus su Lenkija, o vasario 26 d. išvykoje – su Estija.

Ilgiausiai rinktinėje nematytas – puolėjo Edgaro Ulanovo veidas. Kartu su juo prisidėti prie rinktinės sutiko dar keturi Eurolygoje žaidžiančio Lietuvos čempiono Kauno „Žalgirio“ krepšininkai: Tomas Dimša, Lukas Lekavičius, Dovydas Giedraitis ir Laurynas Birutis.

Į K. Maksvyčio kvietimą taip pat atsiliepė Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) puolėjas Rokas Giedraitis.

„Tvarkaraštis šiemet sudėliotas palankiai, bus gana didelis tarpas tarp rungtynių klube, todėl tai puiki proga prisijungti prie rinktinės. Pačiam tai geras iššūkis, neprisimenu, ar teko tokioje situacijoje būti. Visgi turint pažįstamų rinktinėje lengviau – treneris žinomas, dalis komandos draugų – irgi“, – mintimis dalinosi E. Ulanovas.

Prie vyrų rinktinės dar gali prisijungti ir rankos traumą besigydantis Mindaugas Kuzminskas, tačiau tai priklausys nuo gijimo proceso.

Plačiau apie rinktinės sudėtį, artėjantį langą ir apie kelionę JAV K. Maksvytis papasakos pirmadienį vyksiančioje spaudos konferencijoje.

Lietuvos krepšinio rinktinės sudėtis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją