„Tai buvo rimtesnis patikrinimas mūsų žaidėjų, kurios pretenduoja patekti į dvyliktuką, važiuosiantį į Europos čempionatą. Baltarusės turėjo pajausti, kad žaidžiame kitaip, kitokiu intensyvumu. Sužaidėme neblogas rungtynes, bet yra dar kur tobulėti. Turime dar tris savaites“, – sakė po rungtynių M. Šernius.

Lietuvės nepralaimėjo nė vieno kėlinio, o per trečiąjį susikrovė solidų pranašumą. Tačiau ketvirtajame Lietuva nė kiek nemažino tempo ir dar labiau sustiprino gynybą.

„Nieko panoms nesakiau, jos pačios tai padarė. Kai jauti malonumą iš darbo, kyla dar didesnis noras“, – sakė Lietuvos rinktinės vyr. treneris.

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje rungtyniavo atakuojanti gynėja Kamilė Nacickaitė – 19 taškų (2/7 dvitaškių, 3/5 tritaškių, 6/6 baudos metimų, 5 atkovoti kamuoliai, 4 perimti kamuoliai).

Marina Solopova ir Eglė Šulčiūtė pridėjo po 14 taškų. Beje, pastaroji puolėja atakavo krepšį 100 proc. taiklumu – 1/1 dvitaškio, 4/4 tritaškių.

Baltarusijos vidurio puolėja Jelena Leučenko pelnė 12 taškų, tačiau pataikė vos 4 iš 15 metimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)