Kaip praneša „BasketNews.lt“, į penktadienį Vilniuje prasidėsiančią pasirengimo stovyklą vėluodami atvyks Renaldas Seibutis ir Rokas Giedraitis.

R. Seibučiui su Saragosos „Tenyconta“ komanda penktadienį ir šeštadienį teks žaisti dvejas kontrolines rungtynes, o R. Giedraitis su Berlyno ALBA taip pat viešės Ispanijoje ir irgi dalyvaus kontrolinėse rungtynėse.

Prie kitų Lietuvos rinktinės žaidėjų šie krepšininkai prisijungs tik po draugiškų mačų ir greičiausiai nedalyvaus sekmadienio kontrolinėse rugntynėse su Latvijos rinktine.

Atrankos į pasaulio čempionatą rungtynes Lietuvos rinktinė rugsėjo 14-ąją išvykoje žais su Kroatija, o rugsėjo 17-ąją Vilniuje susikaus su Nyderlandais.

Primename, kad šią savaitę atnaujinus rinktinės kandidatų sąrašą, iš jo D. Adomaitis išbraukė trijų žaidėjų – Arnoldo Kulbokos, Mindaugo Girdžiūno ir Martyno Echodo pavardes.

Papildomai į rinktinės sudėtį buvo pakviestas Turkijoje žaidžiantis Deividas Gailius.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas Pasaulio taurės atrankos rungtynėms su Kroatijos ir Nyderlandų rinktinėmis (žaidėjas, klubas, pozicija):

1.Mantas Kalnietis(Vilerbano ASVEL)PG
2.Lukas Lekavičius(„Panathinaikos“)PG
3.Deividas Gailius(„Karšiyaka“)SG/SF
4.Renaldas Seibutis(„Tecnyconta“)SG
5.Adas Juškevičius(„Nantero 92“)SG/PG
6.Edgaras Ulanovas(„Žalgiris“)PF
7.Rokas Giedraitis(ALBA)SF/SG
8.Edgaras Želionis(„Afyon“)PF/C
9.Eimantas Bendžius(„Rytas“)PF/SF
10.Mindaugas Kuzminskas(„AX Armani“)SF/PF
11.Artūras Gudaitis(„AX Armani“)C
12.Evaldas Kairys(„Rytas“)C
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)