12 taškų lietuvėms pelnė Giedrė Paugaitė, 8 - Eglė Šikšniūtė, po 7 - Gabrielė Gutkauskaitė ir Gintarė Petronytė, 6 - Mantė Kvederavičiūtė, po 5 - Inesa Visgaudaitė ir Kristina Vengrytė, po 4 - Kamilė Nacickaitė ir Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė, 3 - Iveta Šalkauskė (8 atkovoti kamuoliai), 2 - Greta Šniokaitė, o Monika Grigalauskytė taškų nepelnė.

Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai žaidė Elina Babkina (19 tšk.), Kristine Karklina (10 tšk.) bei Anda Eibele (9 taškai).

Tai buvo jau ketvirtosios Lietuvos moterų rinktinės kontrolinės rungtynės šiame pasiruošimo cikle. Prieš savaitę lietuvės Lenkijoje įveikė baltaruses (57:38) ir ukrainietes (71:61), tačiau nusileido šeimininkėms (52:62).

Šeštadienį komanda grįžta į Druskininkus, kur treniruosis iki gegužės 28 dienos. Tuomet rinktinė išskris į Prancūziją ir dalyvaus kontroliniame turnyre su Rusijos, Prancūzijos ir Baltarusijos ekipomis.

Pasirengimą Europos čempionatui lietuvaitės užbaigs per treniruočių stovyklą Panevėžyje. Aukštaitijos sostinėje birželio 9-11 dienomis taip pat įvyks kontrolinis turnyras, kuriame kartu su mūsiškėmis dalyvaus Švedijos, Kinijos ir Japonijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)