Kiekvieną sezoną tobulėti siekianti LMKL nusprendė klubus skatinti tobulėti ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Nuo šiol geriausiai vadybą vystantys LMKL klubai sezono pabaigoje bus apdovanoti piniginėmis premijomis, kurios paskatins vykdyti savo veiklą aukščiausiu lygiu.

Posėdžio metu buvo numatyti vadybos kriterijai, pagal kuriuos bus vertinami klubai 2016–2017 metų sezone. LMKL atsižvelgs į komandų socialinę veiklą, rungtynių anonsavimą, žiūrovų pritraukimą, komunikacijos ir marketingo veiklos vykdymą.

Skatinamas premijas už vadybos veiklą LMKL klubams įteikė ir praėjusiame sezone. Tuomet geriausia organizacija buvo išrinkta sidabro medalius iškovojusi Marijampolės „Sūduva“, o 2–3 pozicijas pasidalino LMKL čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ ir bronzos medaliais pasipuošusi Vilniaus „Kibirkštis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)