Nuo šeštadienio kiekvienas neabejingas krepšiniui gali tapti „Mes už Lietuvą” nariu.

Su šia naryste sirgaliai galės pasinaudoti įvairiomis Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjų ir partnerių nuolaidomis, siekiančiomis net iki 40 proc., daug pigiau patekti į visas Lietuvos krepšinio rinktinių rungtynes, su krepšinio rinktine skristi į išvykos rungtynes nemokamai, dalyvauti susitikimuose su žaidėjais ir treneriais ir gauti specialias naujienas bei pasiūlymus pirmiems.

Būtent pirmiesiems, tapusiems „Mes už Lietuvą” nariais, Lietuvos krepšinio rinktinė dovanoja nemokamą kvietimą į vasario 26 d., pirmadienį, vyksiančias FIBA Pasaulio čempionato atrankos rungtynes Klaipėdoje su Kosovu.

Negana to, iš visų, naujaisiais „Mes už Lietuvą” nariais tapusių sirgalių, per minėtų rungtynių ilgąją pertrauką bus paskelbtas vienas, kuris su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine vasarą skris į trečiąjį FIBA Pasaulio čempionato atrankos etapą Lenkijoje ir Vengrijoje.

Laimingasis arba laimingoji su savimi į šią nepamirštamą „vasaros atostogų kelionę” galės pasiimti dar vieną žmogų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)