Nors "Monstrų" komanda šiemet finale nusileido iš profesionalų sudarytai ekipai, dalyvauti Europos čempionate garbė teko jai, nes šiose varžybose profesionalai dalyvauti negalės.

Maskvoje rungtyniaus dešimt komandų iš Lietuvos, Vokietijos, Serbijos ir Juodkalnijos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos ir Rusijos, kuriai atstovaus trys ekipos.

"Žinome, kad Maskvoje mūsų laukia nelengvos kovos, nes Rusijos žaidėjų lygis itin aukštas. Čia teks susikauti ir su pernykščiame pasaulio čempionate nematytomis Vokietijos, Serbijos, Lenkijos komandomis. Vis dėlto pasitikiu savo komanda, su kuria jau ne kartą esame išbandę jėgas atsakingose rungtynėse", - sakė "Monstrų" kapitonas Rytis Pulkauninkas.

Jo vadovaujama komanda, kurioje dar žaidžia Gaudentas Puškorius, Mindaugas Badaras ir Erikas Miliukas, pernai tapo "Orange Virus" turnyro čempione ir dukart vicečempione.

Treniruodamiesi bendrovės "Audimas" įrengtoje krepšinio aikštelėje prie sostinės Baltojo tilto, Lietuvos gatvės krepšinio atstovai išbandė specialią "Orange Virus" krepšinio aprangą iš naujosios šių metų rudens kolekcijos, kuria vilkėdami jie varžysis ir čempionate.

Prie Baltojo tilto įrengta aikštelė - pirmoji Lietuvoje, kurią "Audimas" įrengė bendradarbiaudamas su miestų savivaldybėmis. Netrukus panašios aikštelės atsiras Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją