24-erių krepšininkė praėjusiame sezone rungtyniavo Latvijoje. Daugpilio universiteto komandos lyderė per 9-erias Baltijos lygos rungtynes vidutiniškai žaidė po 34 min. ir pelnydavo 17,4 taško, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo 11,2 kamuolio.

„Žinoma, noriu tapti čempione, tačiau pagrindinis mano tikslas yra būti naudinga komandai ir klubui padėti pasiekti aukščiausių rezultatų. Man tai yra puiki galimybė įgyti naujų įgūdžių ir tobulinti savo žaidimą. Taip pat svarbu sukurti draugišką atmosferą su merginomis ir žaisti kaip draugėms.

Noriu parodyti save kaip gerą žmogų, kuris moka dirbti komandoje. Aikštėje visada atiduodu visą save ir noriu laimėti kiekvienose rungtynėse. Žinau, kaip palaikyti bendrystę ir sukurti gerą atmosferą, taip pat žinau, ką reiškia kovoti iki paskutinės sekundės ir pastovėti už save“, – mintimis apie prisijungimą prie komandos dalinosi V. Babych.

Vasaros komplektacijos darbus sostinės klubas pradėjo išsaugodamas ilgametes komandos žaidėjas Justiną Miknaitę ir Eglę Zabotkaitę. Taip pat prie komandos prisijungė į Vilnių sugrįžtanti gynėja Dalia Donskichytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją