Čempionato organizatoriai visai neseniai skyrė papildomo dėmesio merginoms, kurių nesulaukė pirmajame etape Šiauliuose, o dabar dėmesys ir kone plačiausiam krepšininkų ratui – mėgėjams bei įvairaus amžiaus vaikams.

Lietuvos atvirajame 3×3 krepšinio čempionate dalyviai kaunasi ne tik dėl vietų „Kaunas Challenger 2018“ ar galimybių tapti Lietuvos rinktinėmis ir ginti jų garbę Europos čempionatų atrankose, bet ir dėl stipriausios Lietuvos mėgėjų komandos vardo bei nugalėtojų vardų įvairioje jaunimo amžiaus grupėse.

Tiek berniukai, tiek mergaitės turi atskiras grupes priklausomai nuo jų amžiaus: U-10, U-12, U-14, U-16 ir U-18.

Tarp 16 įvairių čempionato grupių viena yra skirta būtent 2002 metų gimimo ir vyresniems krepšinio mėgėjams, kurie tarpusavyje taip pat kaunasi dėl įvairių čempionato organizatorių bei rėmėjų prizų. Lygiai taip pat dėl įvairių prizų kausis ir jau anksčiau minėtų įvairių grupių jaunimas.

Registraciją į atrankos etapą Marijampolėje iki gegužės 2 dienos 23:59 val., galima rasti adresu http://krepsinionamai.lt/3×3/3×3-registracija/

Elito vyrų grupėje komandos registracijos mokestis yra 80 eurų, o kitose vyrų grupėse komandos mokestis siekia 60 eurų. Beje, merginoms registracija nemokama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)