Praėjusią savaitę ji į trijulių varžybas pakvietė pasivaržyti komandos fanus, kurie metė rimtą iššūkį tituluotiems varžovams.

Po draugiško mačo Šiaulių komandos atstovai džiaugėsi, kad kuriama trijulių krepšinio lyga padės atsiskleisti talentams iš aplinkinių rajonų.

„Pats gyvenau toli nuo miesto ir žinau, kad kaime tobulėti nėra galimybių. O dalyvaujant tokiuose turnyruose pastebi treneriai ir atsiranda galimybių iškilti“, – kalbėjo „Šiauliai-Triobet“ komandos puolėjas Julius Jucikas.

„Tai gera patirtis“, – neabejoja kitas „Šiauliai-Triobet“ krepšininkas Lewisas Jacksonas. – Daug žmonių žaidžia penki prieš penkis, tačiau trys prieš tris padeda tobulinti pozicinį žaidimą ir taip tampi geresnis krepšininkas“.

Pasak Šiaulių miestų varžybų organizatoriaus Dovydo Kavaliausko, Lietuvos 3x3 lyga kviečia ir aktyviai, ir mėgėjiškai sportuojančius krepšininkus. Registracija vyksta iki spalio 28 dienos.

Varžybos vyks dvejose amžiaus grupėse – iki 18 metų ir virš 18 metų.

Lietuvos 3x3 lyga komandas taip pat kviečia varžytis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Sostinėje komandos žais Vilniaus kolegijos didžiojoje salėje, Kaune – Garliavos sporto centre, o Klaipėdoje – LCC universiteto sporto salėje.

Miestų turai vyks savaitgaliais – šeštadieniais ir sekmadieniais, du kartus per mėnesį. Kartą per mėnesį bus organizuojamas Nacionalinis turas, į kurį susirinks visų miestų ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją