Pergalė mūsų komandai būtų garantavusi kelialapį į A divizioną. Vis dėlto mūsiškės dar turės galimybę prasimušti į Senojo žemyno elitą per rungtynes dėl 3-iosios vietos. Į A divizioną pateks trys stipriausios B diviziono komandos.

Mūsų ekipai šiandien Laura Juškaitė pelnė 16 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. Deja, kitas Lietuvos rinktinės lyderes varžovės visiškai išjungė iš žaidimo: Roberta Mizgerytė pelnė tik 2 taškus, Daugilė Šarauskaitė - 1, o Dalia Belickaitė taškų nepelnė.

Kitus mūsų komandos taškus pelnė Šarūnė Melinauskaitė (8), Justina Kraujūnaitė (5), Akvilė Vitunskaitė (4), Agnė Černeckytė (3), Evelina Mauraitė (2) ir Austėja Širšinaitytė (1).

Sekmadienį mačą dėl trečiosios vietos Lietuvos rinktinė žais su Latvijos ekipa, kuri pusfinalyje 55:70 (20:15, 13:20, 10:17, 12:18) turėjo pripažinti Lenkijos bendraamžių pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)