Tiesa, lietuviai yra priklausomi nuo to, kaip pasibaigs paskutinės grupės rungtynės tarp Slovėnijos ir Prancūzijos rinktinių.

Kadangi šiuo metu Lietuva, Kataras ir Prancūzija yra iškovoję po dvi pergales, antrą vietą užėmusi ekipa paaiškės atsižvelgiant į pelnytų taškų skaičių. Tam, kad lietuviai žengtų į kitą etapą, jiems reikia, kad Slovėnijos rinktinė įveiktų prancūzus ir neleistų jiems įmesti daugiau nei 15 taškų.

Rungtynėse su Kinijos rinktine per pirmas dvi minutes lietuviai pelnė vos tašką, tačiau tada 4 taškus iš eilės surinko Paulius Beliavičius ir lietuvių puolimas įsibėgėjo ir tai leido iškovoti antrą pergalę čempionate.

Ar „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezone kelialapį į Pasaulio čempionatą iškovojusi Lietuvos rinktinė pateks į atkrintamąsias paaiškės pasibaigus 15:50 val. prasidėsiančioms rungtynėms tarp Slovėnijos ir Prancūzijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)