23-ejų krepšininkas karjerą pradėjo Vilniaus „Ryto“ sistemoje, su pagrindinės komandos apranga debiutavo 2016 m., o daugiausiai progų pasireikšti gavo 2018-19 m. sezone, kuomet Lietuvos čempionate ir Europos Taurėje bendrai sužaidė 57-erias rungtynes.

2019-20 m. sezoną pradėjęs sostinėje, jo pabaigoje persikėlė į Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis), tačiau ten sužaidė tik ketverias rungtynes.

Sirvydis buvo pašauktas antrajame 2019 m. NBA naujokų biržos rate, o stipriausioje planetos lygoje debiutavo 2020-21 m. sezone atstovaudamas Detroito „Pistons“ klubui. 2,03 m ūgio žaidėjas per du sezonus ant parketo NBA rungtynėse žengė dvidešimt tris kartus.

Per savo laiką JAV „7bet-Lietkabelio“ naujokas daugiausiai rungtyniavo NBA G Lygoje: 35-erios rungtynės Detroito „Motor City Cruise“, 20 – Indianos „Fort Wayne Mad Ants“, 10 – Viskonsino „Herd“ ekipose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją