„Viduje Robertas sprendimą apie pasitraukimą jau buvo priėmęs po tragiškai susiklosčiusių trečiadienio rungtynių su (Kauno) „LSU-Baltais“. Ketvirtadienį prieš vakarinę treniruotę treneris apie tai pranešė komandai“, – oficialiam „Lietkabelio“ tinklapiui sakė klubo direktorius Eimantas Pūras.

Iki sezono pabaigos belikus kiek daugiau nei dviems mėnesiams naujo trenerio nebus ieškoma, sezoną pabaigs vienas Žydrūnas Valuckis.

„Iš tikrųjų, norisi padėkoti R. Giedraičiui, nes savo darbe jis atidavė visą save. Robertas ir vyriškai prisiėmė atsakomybę dėl tos serijos labai prastų rezultatų. Bet ketvirtadienį po vakarinės treniruotės iki vėlumos ilgai kalbėjomės su komanda ir priežastis, dėl kurių esame atsidūrę gilioje duobėje. Visi puikiai supranta, kad kaltas ne tik R. Giedraitis. Klaidų pridarę ir kalti esame visi: ir žaidėjai, ir treneriai, ir mes – klubo vadovai.

Sezono pabaiga bus tikrai labai sunki. Su komanda atvirame pokalbyje išsiaiškinome daug įvairiausių ir daugeliui – net labai netikėtų dalykų. Prieš šį pokalbį buvo atsisakyta Adomo Drungilo paslaugų.

„Džiugu tai, kad likę vyrai yra rimtai užpykę ant savęs ir nusiteikę sukandę dantis įrodyti tai, jog iš tikrųjų jie nėra tokie beviltiški, kokie buvo mūsų pastarųjų rungtynių rezultatai. Tikime jais ir tuo, kad nervus dar pagadinsime daugeliui likusių varžovų“, – sakė E. Pūras.

A. Drungilas šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) vidutiniškai pelnydavo po 6 taškus ir atkovodavo po 4,2 kamuolio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)