Dešimties komandų B grupėje praėjusią savaitę Vroclavo klubas namuose buvo sutriuškintas Las Palmo „Gran Canaria“ ekipos (68:92), tuo tarpu panevėžiečiai Turkijoje, Ankaroje 73:88 nusileido „Turk Telekom“ komandai.

Europos Taurėje savo grupėje Panevėžio klubas rikiuojasi devintas (5/11) ir po praėjusios dvikovos šansų patekti į atkrintamąsias nebeturi. „7bet-Lietkabeliui“ iki pasirodymo Europoje pabaigos be rungtynių su „Slask“ dar liko ir vasario 7 d. rungtynės namuose su Klužo-Napokos „U-BT“.

„Aišku, kad labai svarbios abejos rungtynės, – apie likusius du susitikimus kalbėjo Gabrielius Maldūnas, – Norisi tą Europos Taurės sezoną pabaigti sėkmingai, nors ir nebeturim galimybių patekti į kitą etapą. Klubui tai būtų labai svarbios pergalės, plius mums tai suteiktų papildomo pasitikėjimo savo jėgomis.“

Pastaruoju metu ligų ir traumų kamuotam „7bet-Lietkabeliui“ pavyko atsitiesti Lietuvoje: laimėtas paskutinis Betsafe-LKL mačas prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir Citadele-KMT ketvirtfinalio serija prieš Klaipėdos „Neptūną“.

„Niekam ne paslaptis, kad buvome šiokioje tokioje duobelėje, – komandos situaciją komentavo Gabas, – Manau dabar tos traumos ir sirgimai sumažėjo ir kreivė eina į viršų. Jau pavyko patekti ir į Citadele-KMT finalo ketvertą, ir praeitas rungtynes laimėjome.“

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Vroclave 75:71 laimėjo panevėžiečiai. Antrasis mačas tarp Lietuvos ir Lenkijos ekipų prasidės šiandien, 19 val. Kalnapilio arenoje.

„Pagrindiniai akcentai šiose rungtynėse kovoti, žaisti fanams, žaisti dėl savęs ir pasiekti pergalę, – svarbiausius akcentus prieš šio vakaro rungtynes išskyrė Maldūnas, – Nors ir į atkrintamąsias nepateksim, turim mėgautis žaidimu ir suteikti fanams džiaugsmo.“


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją