Šeštadienį vakare Maskvos priemiesčio Mytiščių arenoje pergalę iškovoję žalgiriečiai iškart po rungtynių pajudėjo į oro uostą ir užsakomuoju reisu parskrido į Vilnių, kur visiems delegacijos nariams buvo atlikti COVID-19 testai.

Sekmadienį ryte „Žalgiris“ sulaukė atsakymo, jog visi komandos narių testų rezultatai yra neigiami.

„Žalgiris“ Rusijoje rungtyniavo be vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne, kuriam dar trečiadienį atliktas COVID-19 testas buvo parodęs teigiamą rezultatą.

Kaune izoliavęsis ir jokių COVID-19 simptomų nejaučiantis J.Lauvergne papildomus testus atliko penktadienį ir šeštadienį. Abiejų testų rezultatai buvo neigiami.

Sulaukęs dviejų iš eilės neigiamų COVID-19 testų rezultatų Kauno „Žalgiris“ kreipsis į atsakingas institucijas, kad pirmojo J. Lauvergne testo rezultatai būtų pripažinti klaidingais ir vidurio puolėjas galėtų nutraukti saviizoliacijos procesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)