Buvo skelbta, kad lietuvis kartu su kurį laiką dėl traumos nežaidusiu komandos draugu DeMarre Carrollu jau yra pasveikę. Pastarasis „Raptors“ starto penketo žaidėjas jau grįžo į aikštelę, taigi J. Valančiūną ten pamatyti tikimasi artimiausiu metu.

J. Valančiūnas socialiniame tinkle dalijosi nuotraukomis iš Čikagos, o gruodžio 28-ąją rungtynės vyks būtent ten, taigi tikimasi išvysti lietuvį aikštelėje.

Daugiausiai taškų „Raptors“ klubui pelnė DeMaras DeRozanas – 22 taškai, 3 atkovoti kamuoliai, 8 rezultatyvūs perdavimai.

„Bucks“ gretose rezultatyviausias buvo Khrisas Middletonas, surinkęs 20 taškų, atkovojęs 4 kamuolius, atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus.

„Raptors“: D. DeRozanas 22, Terrence'as Rossas 18, Luisas Scola 17 (11 atk. kam.), Kyle'as Lowry 16, Bismackas Biyombo 14.

„Bucks“: Kh. Middletonas 20, Gregas Monroe 19 (11 atk. kam.), Johnas Hensonas 11.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)