Kaip rašo didžiausias latvių naujienų portalas, gandai apie Dalaso „Mavericks“ krepšininko šiltus santykius su įspūdingų kūno formų mergina sklandė jau kurį laiką.

Galiausiai įsimylėjėliai nusprendė nebesislapstyti ir per šią švento Valentino dieną socialiniuose tinkluose pasidalino romantiškomis akimirkomis kartu.

Paaiškėjo, kad Kristapo pasija – buvusi Rygos VEF klubo šokėja Laura Vizla, šiuo metu gyvenanti Dalase, Teksaso valstijoje.

Ji jau ir anksčiau ne vienoje nuotraukoje užfiksuota namuose vilkinti gerokai jai per didelę „Mavericks“ sportinę aprangą.

Šv. Valentino dieną Kristapas su 22-ejų metų Laura paminėjo restorane, o naktį važinėjosi po sniegu nuklotą miestą.

Per artimiausius ketverius metus 130 milijonų JAV dolerių uždirbsianti Latvijos krepšinio pažiba pakylėjimą išgyvena ne tik jausmų srityje, bet ir aikštėje.

„Mavs“ laimėjo ketverias iš pastarųjų penkerių NBA rungtynių, o KP viename iš pergalingų mačų sumetė net 8 tritaškius ir surinko 36 taškus.

Centro iš Liepojos karjeros NBA rekordas – 40 taškų.

Prieš pusmetį amžiną meilę savo išrinktajai prisiekė kitas latvių krepšininkas Janis Timma iš Maskvos srities „Chimki“, kuris vedė ukrainiečių kilmės dainininkę Aną Sedokovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (355)