Buvo nelengva. Ypač Arvydui, kuris kitame pokalbyje su žurnaliste prašė jos neskubėti ir lėtai pateikti klausimus, nes jis dar ne viską supranta ispaniškai.

Susitikus su juo po ketvirčio amžiaus - Arvydas Sabonis laisvai kalba angliškai, ispaniškai, rusiškai. Dabar su Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu mūsų žurnalistai gali diskutuoti įvairiais klausimais. BTV laidos „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas, televizijos žurnalistas Vidas Mačiulis, kuris dar 1981 metais atkreipė dėmesį į jaunąjį talentą ir pirmasis iš žurnalistų su juo paruošė interviu, kurių su Arvydu jau yra arti šimto.

Tad pirmąjį išskirtinį interviu naujaisiais 2014 metais Lietuvos krepšinio karalius Arvydas Sabonis davė būtent gerai pažįstamam Vidui Mačiuliui ir BTV laidai „Krepšinio pasaulyje“.

Pokalbis ilgas, tačiau įdomus: pradedant nuo 111 krepšinio citatų ir baigiant trim šiemetiniais jubiliejais - „Žalgirio“ 70-mečiu, A. Sabonio 50-mečiu ir Sabonio krepšinio centro 20-mečiu.

Žiūrovai pirmąkart išvys ir archyvinius vaizdus iš 1989 metų Ispanijos TV laidos, kurioje „karaliavo“ Sabas ir Chomkė.

Programą, skirtą krepšinio aistruoliams ir profesionalams, žiūrėkite sekmadienį 9.30 val. per BTV televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)