Būtent šis Indianos „Pacers“ argentinietis yra vienas mėgstamiausių D. Motiejūno žaidėjų ir jo idealų. Tačiau ne jis, o lietuvis vertė mačo metu aikčioti NBA TV komentatorius ir po užtikrintai laimėtų rungtynių (116:96) sulaukė savo trenerio pagyrų.

Iš viso 16 taškų per 20 minučių surinkęs D. Motiejūnas kiek netikėtai buvo antras pagal rezultatyvumą savo komandoje. Įspūdingu jo žaidimu ir sėkmingais epizodais žavėjosi ir dvikovos komentatoriai.

„Koks greitis!“, „Tik pažiūrėkite į jį - tai lietuvis Donatas Motiejūnas!“, „O, koks dėjimas!“, „Taškai per L. Scolą“, „Motiejūnas kamuolį pagavo su kaire, o taškus pelnė su dešine ranka“, „Stiprus prasiveržimas ir puikios rungtynės D. Motiejūnui“, „Gera žiūrėti, kaip jis žaidžia“, - tokiais ir panašiais komentarais palydėjo D. Motiejūno epizodus TV žurnalistai.

Jie pridūrė kad „Rockets“ gretose šiuo metu vyksta kova dėl ketvirto numerio pozicijos (krašto puolėjo) ir toks D. Motiejūno pasirodymas neliks nepastebėtas.

DELFI siūlo pasimėgauti visais 16-a lietuvio pelnytų taškų ir jam žeriamais NBA TV komentatorių komplimentais.

Du iš eilės sėkmingi D. Motiejūno epizodai - nuo 9:05 min.:

Dar du kartus išmaudytas L. Scola:

Rezultatyvūs lietuvio išpuoliai po derinio du prieš du:

Du dvigubai sėkmingi D. Motiejūno epizodai - nuo 17:10 min. ir 21:40 min.:

Po rungtynių Hjustono ekipos treneris Kevinas McHale'as teigė, kad lietuvis pateisino jo lūkesčius, nepaisant to, kad pakilo nuo atsarginių žaidėjų suolo:

„Pasakiau vaikinams, kad keisiu mūsų starto penketą kiekviename mače ir žiūrėsiu, kas bus. Jie dėl to šiek tiek susirūpinę. Šiose rungtynėse pamačiau, kad D-MO (D. Motiejūnas - DELFI) aikštelėje puikiai supranta vienas kitą su Omri Casspi ir tiesiog užvedė mūsų atsarginių suolą“.

Sekmadienį vakare „Rockets“ vėl susitiks su „Pacers“ vyrais, tik šį kartą - Taivane.
Donatas Motiejūnas, Jeremy Linas ir Aaronas Brooksas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)