Sprendimą klubo vadovybė priėmė trečiadienį, po Turkijos krepšinio federacijos nutarimo „Fenerbahce“ ekipai skirti tik 40 tūkst. lyrų (apie 47 tūkst. litų) baudą už incidentus penktose finalo serijos rungtynėse, kurios „Ulker“ arenoje.

„Sprendimas leisti žaisti stebint žiūrovams, taip sukeliant pavojų žaidėjų ir techninio personalo sveikatoms, yra Turkijos sporto išdavystė“, - rašoma „Galatasaray“ pareiškime.

„Mūsų komanda nedalyvaus nešvariuose žaidimuose. Mes taip pat svarstysime, ar mūsų vyrų ir moterų krepšinio klubai turėtų tęsti dalyvavimą vietinėse varžybose“, - pareiškė klubo vadovas Unalas Aysalas.

Serijos iki keturių pergalių rezultatas buvo lygus 3:3, o lemiamas mačas turėjo būti žaidžiamas ketvirtadienio vakarą. „Galatasaray“ už atsisakymą žaisti komandai buvo skirtas techninis pralaimėjimas 0:20, o „Fenerbahce“ klubas tepo Turkijos čempionu. Taip pat „Galatasaray“ gali prarasti Eurolygos B licenziją.

“Fenerbahce Ulker“ - Turkijos čempionas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)