Duodamas interviu ESPN televizijai 31-erių L. Jamesas pripažino, kad stebėdamas įvykius per TV jis jaučiasi taip, lyg būtų kartu su JAV rinktine.

„Kiekvieną kartą žiūrėdamas rinktinės žaidimą aš galvoju apie tai, kad norėčiau būti Rio de Žaneire. Tačiau aš pabrėžiu, kad iš nacionalinės komandos tikrai nepasitraukiau. Aš tik praleidau šią vasarą ir duris palikau atidarytas“, – sakė „Cavaliers“ puolėjas.

Anot jo, neigiamą atsakymą treneriui Mike‘ui Krzyzewski dėl žaidimo nacionalinėje komandoje jis davė todėl, kad norėjo pailsinti smegenis po įtempto sezono.

„Norėjau nutolti nuo viso to, norėjau nutolti nuo krepšinio. Tai buvo man į naudą. Tačiau širdimi ir mintimis aš esu su rinktine, linkiu jai visko ko geriausio“, – kalbėjo puolėjas.

Jeigu jis nuspręs sugrįžti į rinktinę ir dalyvauti 2020-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse, tuomet L. Jamesui bus jau 35-eri metai.

Su JAV rinktine L. Jamesas 2004-aisiais Atėnuose iškovojo bronzą, o 2008 ir 2012 m. tapo olimpiniu čempionu.

Primename, kad Rio 2016 žaidynių pusfinalyje kol kas be pralaimėjimų žygiuojantys amerikiečiai kovos su Ispanijos rinktine, o kitame pusfinalyje žais Serbijos ir Australijos krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)