„Labai tikiuosi, kad iki karjerų pabaigų mums pavyks susiburti į vieną komandą, – kalbėjo LeBronas. – Nors viena, ar dviem sezonams. Tiesą sakant, susimažinčiau algą vien dėl to, kad galėtume žaisti kartu.“

L. Jamesas, C. Anthony ir D. Wade‘as buvo pašaukti tais pačiais metais – 2003-aisiais. Tada „Cavaliers“ pirmuoju šaukimu pasirinko L. Jamesą, C. Anthony trečiuoju iškeliavo į Denverio „Nuggets“, o penktą šaukimą turėję Majamio „Heat“ pasirinko D. Wade‘ą. Tuo metu Ch. Paulas buvo pašauktas 2005-aisiais, kuomet jį pasirinko Naujojo Orleano „Hornets“ ekipa.

31-erių metų L. Jamesas su D. Wade‘u jėgas sujungė 2010-aisiais, kuomet „karalius“ nusprendė palikti „Cavaliers“ ir persikėlė į „Heat“. Su pastarąja ekipa jis iškovojo 2 čempionų žiedus ir tuomet grįžo į Klivlandą.

Abejojama, ar 31-erių metų L. Jamesas norėtų keisti komandą, tad krepšininkas veikiausiai prašytų, kad geri jo draugai pasirinktų būtent jo atstovaujamą „Cavaliers“ ekipą, kuri šiuo metu užima pirmą Rytų konferencijos vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)